Засідання педагогічної ради у вигляді флеш-тренінгу, у класі безпеки

Сьогодні у класі безпеки відбулось засідання педагогічної ради закладу у вигляді флеш- тренінгу.

Основними тезами обговорювання стали:

-виховання компетентного творчого учня може лише компетентний і творчий вчитель;

-наша робота супроводжується постійним спонуканням до творчості, жоден учитель не застосовує загальновідомі методики без свого відтінку, свого наголосу;

-педагогічний колектив школи, розуміючи важливість і складність проблем, що постають перед ним, працює над удосконаленням освітнього процесу, над формуванням особистості вчителя, його педагогічної майстерності. Адже учитель – людина публічна, його фахові та загальнолюдські здібності є предметом обговорення серед колег, учнів, батьків і навіть пересічних громадян.

Під час засідання педагоги змогли вдосконалити психологічну, здоров'язберігаючу та ІКТ компетентності. Відпрацювали алгоритм першої невідкладної допомоги в домашніх умовах, під час лекції та наглядної демонстрації від шкільної медичної сестри Подорожко Ірини Володимирівни.

Вдосконалили знання про шахрайство та кібершахрайство разом із шкільними офіцерами поліції Поліщуком Олександром Андрійовичем та Буренко Ольгою Василівною, які дали чудові поради та навели влучні приклади шахрайства.

Також говорили про психоемоційний стан, та цікаві практичні вправи від шкільного психолога Ходар Наталії Олексіївни допомогли педагогам позбутися негативних емоцій та налаштуватися на позитивний лад!

Завершився наш флеш-тренінг створенням портрету професіонала ХХІ століття!

Кiлькiсть переглядiв: 19